- Degustacinė vakarienė „Modernūs Baltijos skoniai: Lietuva - Latvija“ (vakarienės pradžia: 19:00 val.) 1 kartas, 1 asm.;
- Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė;
- Kelialapis galioja VIENAM;
- Kelialapis galioja PENKTADIENĮ;
- Kelialapis galioja 2024.05.10;
- Būtina išankstinė staliukų rezervacija el. paštu: [email protected] arba telefonu: +370 611 44445.
Degustacinė VAKARIENĖ „Modernūs Baltijos skoniai: Lietuva - Latvija“, Trakuose, „TonyResort“ restorane
Net 40 ha plote Anupriškėse įsikūręs poilsio ir pramogų parkas „TonyResort“ kviečia Jus pabėgti nuo miesto šurmulio ir pajsuti tikrąją ramybę ir harmoniją pušų apsuptyje.
Atvykę čia leisitės į pirmąją kelionę po Baltijos šalių virtuvę, sujungsiančią Latvijos ir Lietuvos virtuvių skonius.
Pirmame šios skonių kelionės etape - „TonyResort“ virtuvės šefas - Maksim Mantorov suremia jėgas su Latvijos šefu - Aleksandrs Košanskis ir pristato degustacinę vakarienę „Modernūs Baltijos skoniai: Lietuva - Latvija“.
Apie Latvijos šefą: profesionalus virtuvės šefas iš Latvijos Aleksandrs Košanskis restoranų versle dirba jau dvylika metų, vyriausiuoju virtuvės šefu - šešerius. Savo kelią į kulinariją pradėjo nuo praktikos žinomuose užsienio restoranuose, tarp kurių - ir Mišelino žvaigždutėmis įvertinti restoranai Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Suomijoje.
„TonyResort“ virtuvės šefas - daugkartinis Kulinarinės olimpiados, vykstančios Vokietijoje, dalyvis, 3 kartus laimėjęs bronzą, Pasaulio čempionato Liuksemburge dalyvis ir dviejų bronzos medalių laimėtojas bei dviejų sidabro ir dviejų bronzos medalių laimėtojas Italijos kulinarijos čempionate.
Vakarienės pradžia: 2024.05.10 (penktadienis), 19:00 val.
Vakarienės meniu:
1. Tartaletė su sardinėmis, kiaušiniais ir „TonyResort“ gamybos Anupriškių upėtakių ikrais
2. Pilno grūdo duona su „TonyResort“ gamybos lengvai rūkytu šamu ir krapų kremu
3. „TonyResort“ gamybos bulvių kroketas su silke, baravykais ir marinuotais svogūnais
- Užkandis: Žemoje temperatūroje virtas Anupriškių upėtakis, patiekiamas su juodos duonos „žeme“, krienų kremu, šviežių agurkų tapijoka ir žolelių aliejumi
- Atgaiva: Agurkų ir „TonyResort“ miško peletrūnų šerbetas
- Karštas užkandis: Mini cepelinas su antienos kepenėlėmis
- Karštas patiekalas: Latviškos elnienos nugarinė patiekiama su lengvai rūkytų salierų gumbų piure, miško grybais, pilkaisiais žirneliais, šonine ir uogų padažu
- Desertas: Duonos sriuba su plakta grietinėle ir šviežiomis uogomis
- Duona ant stalo: Namų gamybos latviška duona su kmynų aliejumi ir naminiu kanapių sviestu
- Būtina išankstinė staliukų rezervacija telefonu: +370 611 44445 arba el. paštu: [email protected];
- Vakarienės pradžia: 19:00 val.;
- Jeigu negalite atvykti rezervuotu laiku, būtina apie tai pranešti 24 val. prieš atvykimą. Nepranešus, paslaugos teikėjas pasilieka teisę anuliuoti kelialapį (kelialapis laikomas panaudotu).