Lietuva
Grįžti
Vilnius
Grįžti Vilnius
Viešbučiai:
Vilnius Grand Resort viešbutis Ibis Styles Vilnius Courtyard by Marriott Vilnius City Center viešbutis Calvary Hotel & Restaurant Best Western Vilnius Narutis viešbutis St.Palace viešbutis Atostogaujam.lt
Sanatorijos:
Pramogos:
Vilnius Grand Resort - dienos poilsis River Town Restoranas Georgian House Masažo Klinika Ritos masažai Vilniuje Fish SPA salonas Masažo namai „Nuad Thai“ „Angel SPA“ centras QI ANMO Asociacija „Skrisk oro balionu“ Gero alaus parduotuvė Vilniuje Čiop Čiop kulinarijos kursai „Vichy“ vandens parkas „Azia SPA“ Vilniuje Asmeninių kvepalų kūrimas Vilniuje Dine in the Dark Vilnius Medininkai Magic Dinner - Grey restoranas Ajurvedos centras SPA Shanti Vilniuje Restoranai „Chačapuri“ Vilniuje Amadėja SPA Vilnius Nidos Kopos Vilniuje Šokių ir laisvalaikio centras Studio DM Sovietinis bunkeris Kartodromas Kartlandas Vilniuje Viskio baras „King&Mouse“ SPA VILNIUS Vilnius Masažų terapija „Keraira“ Hungry Walls Grožio gidas Lietuvos Raudonasis Kryžius Organizacija Blue / Yellow Desertinė „Roons“ Joana Photo Style GURU SPA Foto Dorovė RB. Photography Schulte Cue Sports Judesio Prisilietimas „Skrydžiai motorizuotu parasparniu“ Narutis - dienos poilsis Courtyard by Marriott Vilnius City Center - dienos poilsis Grožio centras „Babor SPA“ Studija Šokio harmonija Vilniuje Masažo namai Harmonijos menė Matančios rankos Ošimas Autent Shiatsu SPA Jogos Harmonija Ashraf masažo studija Akių Fotografija Studio figūra Vyrų kirpykla The Gentlemen Barbershop Masažo studija PASILEPINK Zoologijos sodas Zoopark Vilniuje
Kernavė
Grįžti Kernavė
Viešbučiai:
Pušų šlamesy
Sanatorijos:
Pramogos:
Latvija
Grįžti
Latvija
Grįžti Latvija
Viešbučiai:
Kapteiņu Osta
Sanatorijos:
Pramogos:
Bauska
Grįžti Bauska
Viešbučiai:
Rija Bauska Hotel
Sanatorijos:
Pramogos:
Daugpilis
Grįžti Daugpilis
Viešbučiai:
Sventės dvaras
Sanatorijos:
Pramogos:

PRIVATUMO IR DUOMENŲ APSAUGOS POLITIKA

1. BENDRA INFORMACIJA

UAB „NoriuNoriuNoriu“ (toliau – Bendrovė arba Mes) šia privatumo politika (toliau – Privatumo politika) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Bendrovės, veikiančios kaip Duomenų valdytojas, valdoma interneto svetaine www.noriunoriunoriu.lt (toliau – Interneto svetainė), naudojantis Bendrovės teikiamomis paslaugomis, įsigyjant kelialapius ar dovanų čekius, bei yra taikoma bendravimui socialiniuose tinkluose Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn. Privatumo politikos nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą Jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir/ar paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate.

Duomenų valdytojo rekvizitai:

Klausimais, susijusiais su Asmens duomenų tvarkymu, prašome susisiekti su mūsų duomenų apsaugos pareigūnu, el. paštu [email protected]

Kadangi ši Privatumo politika gali keistis be atskiro pranešimo, prašome pasitikrinti kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų Interneto svetainėje. Joje rasite naujausią šios politikos versiją.

Mūsų Interneto svetainės lankytojų duomenys  renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, kad  surinkti duomenys apie Interneto svetainės lankytojus būtų apsaugoti nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.

Asmenys, kurie yra jaunesni nei 16 metų, negali teikti jokių asmens duomenų per Mūsų Interneto svetainę. Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis negu 16 metų, prieš pateikdami asmeninę informaciją turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą.

2. KOKIĄ INFORMACIJĄ APIE JUS RENKAME IR KAIP JĄ NAUDOJAME?

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.1. Elektroninės prekybos vykdymo tikslu.

Kokius tiksliai duomenis renkame?

  • Vardą, pavardę;

  • Pristatymo vietos adresą;

  • Telefono numerį ir el. pašto adresą. Reikalinga sutartinių įsipareigojimų vykdymui (pvz., susisiekimui dėl užsakymo detalių), bet ne tiesioginės rinkodaros tikslu;

  • Mokėjimo duomenis (mokėjimo paskirtis ir būdas, mokėjimo suma, banko pavadinimas, mokėjimo registravimo ir patvirtinimo duomenys). Reikalinga užsakytų prekių apmokėjimui per pasirinktą išorinę elektroninių atsiskaitymų sistemą. Mokėjimo operacijų tvarkytojas (žiūrėti Politikos 3 dalį) renka saugiai šifruotus jūsų kreditinės ar mokėjimo kortelės duomenis. Ši informacija nėra prieinama UAB „NoriuNoriuNoriu“;

  • Pirkimo istoriją (jeigu susikuriate paskyrą);

  • Dovanos gavėjo vardą, pavardę, adresą, telefono ryšio numerį ir elektroninio pašto adresą (jeigu pageidaujate įsigytą paslaugą (dovaną) padovanoti;

  • Vykusią komunikaciją.

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

  • Sutarties vykdymas ir jos sudarymas (BDAR 6 str. 1(b))
  • Teisėtas interesas sudaryti, vykdyti sutartį su kita sutarties šalimi, pasitelkiant jos atstovą (sudarant, vykdant sutartį, siekiant su juo susisiekti, jį identifikuoti, pasirašyti dokumentus ir pan.) (BDAR 6 str. 1(f))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

  • 10 metų nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos, išskyrus atvejus, kai yra būtinybė duomenis saugoti ilgiau, pavyzdžiui, apginti teisinius reikalavimus.

___________________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.2. Sutarčių sudarymo ir turizmo paslaugų teikimo tikslu

Kokius tiksliai duomenis renkame?

  • Vardą, pavardę, parašą;
  • Telefono numerį ir el. pašto adresą;
  • Reikalinga sutartinių įsipareigojimų vykdymui (pvz., susisiekimui dėl užsakymo detalių), bet ne tiesioginės rinkodaros tikslu;
  • Mokėjimo duomenis (mokėjimo paskirtis ir būdas, mokėjimo suma, banko pavadinimas, mokėjimo registravimo ir patvirtinimo duomenys). Reikalinga užsakytų prekių apmokėjimui per pasirinktą išorinę elektroninių atsiskaitymų sistemą. Mokėjimo operacijų tvarkytojas (žiūrėti Politikos 3 dalį) renka saugiai šifruotus jūsų kreditinės ar mokėjimo kortelės duomenis. Ši informacija nėra prieinama UAB „NoriuNoriuNoriu“;
  • Gimimo datą; 
  • Asmens kodą. Renkamas išimtiniais atvejais, kai jis būtinas paslaugoms suteikti;
  • Asmens tapatybės dokumento duomenis (dokumento numeris, jo išdavimo data ir vieta, galiojimo laikas);
  • Kelionės dokumento duomenis;
  • IP adresą (kai perkama internetu); 
  • Kelionės maršrutą;
  • Kartu keliaujančių asmenų vardą, pavardę, gimimo datą, gyvenamosios vietos adresą; pilietybę, telefono ryšio numerį, asmens tapatybės dokumento duomenis, kelionės dokumento duomenis ir kelionės maršrutą.

  • Jeigu pasirinkta kelionės kryptis to reikalauja, papildomai galime rinkti keliautojų asmens dokumento kopiją, informaciją apie skiepus, persirgimą tam tikromis ligomis ir kitus duomenis, kurių reikalauja tam tikros šalies sienos kirtimo taisyklės.

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

  • Sutarties vykdymas ir jos sudarymas (BDAR 6 str. 1(b))
  • Teisėtas interesas sudaryti, vykdyti sutartį su kita sutarties šalimi, pasitelkiant jos atstovą (sudarant, vykdant sutartį, siekiant su juo susisiekti, jį identifikuoti, pasirašyti dokumentus ir pan.) (BDAR 6 str. 1(f))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

10 metų nuo sudarytos sutarties pasibaigimo dienos, išskyrus atvejus, kai yra būtinybė duomenis saugoti ilgiau, pavyzdžiui, apginti teisinius reikalavimus

_____________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.3. Vartotojo paskyros sukūrimo tikslu. Jeigu norite matyti savo užsakymų istoriją, mokėjimo informaciją, stebėti savo užsakymų būklę ir nepildyti savo duomenų kiekvieną kartą formuojant naują užsakymą, galite susikurti registruoto vartotojo paskyrą. Jei turite „Facebook“ paskyrą, galite užsiregistruoti jos pagalba.

Kokius tiksliai duomenis renkame?
  • Registracija per „Facebook“ paskyrą. 
  • Registruojantis per „Facebook“ paskyrą, iš NoriuNoriuNoriu svetainės būsite perkelti į „Facebook“ svetainę ir paprašyti įvesti savo „Facebook“ paskyrų prisijungimo duomenis.
  • Įvedus „Facebook“ prisijungimo duomenis, mums perduosite savo viešo profilio informaciją (savo vardą, pavardę, lytį, Facebook profilio nuotrauką).
  • Jeigu nenorite perduoti šių duomenų, registruokitės be Facebook paskyros.
  • Registruojantis be Facebook paskyros būsite paprašyti įvesti šiuos duomenis:
  1. vardą, pavardę (privaloma)

  2. elektroninio pašto adresą (privaloma)

  3. slaptažodį (saugomas šifruota forma)

  • Tiek registruojantis Facebook pagalba, tiek atskirai, vartotojui išsiunčiamas laiškas dėl registracijos patvirtinimo, siekiant sumažinti svetimų asmens duomenų naudojimo riziką.

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Paskyra kuriama turint Jūsų aktyviais veiksmais išreikštą sutikimą (BDAR 6 str. 1(a)).

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

Jūsų paskyros duomenys saugomi 3 metus nuo registruoto vartotojo paskutinės veiklos Interneto svetainėje dienos. Praėjus šiam terminui, registruotas vartotojas perspėjamas apie jo paskyros panaikinimą, suteikiant 30 kalendorinių dienų terminą apsilankyti Interneto svetainėje tam, kad vartotojo paskyros saugojimas būtų pratęstas dar 3 metams. To nepadarius per 30 kalendorinių dienų, registruoto vartotojo paskyra su visais jo duomenimis yra pašalinama. Jūsų sutikimą bei jo įrodymą mes galime saugoti ir ilgesnį laikotarpį, jeigu to reikia, kad galėtume apsiginti nuo mums pareikštų reikalavimų, pretenzijų ar ieškinių.

____________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.4. Siekdami informuoti apie mūsų teikiamas paslaugas ir teirautis Jūsų nuomonės apie tai naujienlaiškio pagalba (tiesioginė rinkodara)

Kokius tiksliai duomenis renkame?

  • Renkame Jūsų el. pašto adresą, telefono numerį bei informaciją apie Jūsų veiksmus su naujienlaiškiu (pvz., ar atidarėte naujienlaiškį, kokias nuorodas spaudėte ir pan.)
  • Kai užsiregistruojate mūsų Interneto svetainėje, mes prašome Jūsų sutikimo tvarkyti elektroninio pašto adresą rinkodaros laiškų siuntimui. Rinkodaros laiškus gausite tik jei būsite davę tam sutikimą, kurį galėsite bet kada atšaukti paspaudę kiekviename naujienlaiškyje esančią prenumeratos atsisakymo nuorodą.
  •  Dėmesio! Jūsų duomenų apsaugos tikslais naudojame dvigubą tapatybės patvirtinimą. Tai reiškia, kad įvedę savo el. paštą adresą, gausite tapatybės patvirtinimo reikalaujantį laišką. Tik paspaudę laiške esančią nuorodą būsite įtraukti į prenumeratorių sąrašą.

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

  • Jūsų duomenys saugomi tol, kol patys neatsisakote naujienlaiškio prenumeratos arba kol mes nenusprendžiame konkrečiam prenumeratoriui naujienlaiškio nebesiųsti. Toks sprendimas priimamas įvertinus naujienlaiškių atidarymą (skaitymą). Jeigu asmuo naujienlaiškių nebeatidaro (nebeskaito), Bendrovė kasmetinės prenumeratorių duomenų bazės revizijos metu tokio asmens elektroninio pašto adresą pašalina iš prenumeratorių sąrašo ir naujienlaiškių nebesiunčia
  • Dėmesio! Kiekviename naujienlaiškyje pridedame prenumeratos atsisakymo nuorodą. Paspaudus ją, būsite
  • pašalinti iš prenumeratorių sąrašo nedelsiant, bet ne vėliau kaip per 5 darbo dienas.

_______________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.5. Personalizuotų pasiūlymų siuntimo tikslu (naujienlaiškių segmentavimas)

Kokius tiksliai duomenis renkame?

Renkame Jūsų gimimo datą, miestą, pirkimo istoriją bei informaciją apie Jūsų veiksmus su naujienlaiškiu (pvz., ar atidarėte naujienlaiškį, kokias nuorodas spaudėte ir pan.)

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

  • Jūsų duomenys saugomi tol, kol patys neatsisakote naujienlaiškio prenumeratos arba kol mes nenusprendžiame konkrečiam prenumeratoriui naujienlaiškio nebesiųsti. Toks sprendimas priimamas įvertinus naujienlaiškių atidarymą (skaitymą). Jeigu asmuo naujienlaiškių nebeatidaro (nebeskaito), Bendrovė kasmetinės prenumeratorių duomenų bazės revizijos metu tokio asmens elektroninio pašto adresą pašalina iš prenumeratorių sąrašo ir naujienlaiškių nebesiunčia.
  • Dėmesio! Kiekviename naujienlaiškyje pridedame prenumeratos atsisakymo nuorodą. Paspaudus ją, būsite pašalinti iš prenumeratorių sąrašo nedelsiant, bet ne vėliau kaip per 5 darbo dienas.

_______________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.6. Konkursų organizavimo tikslu

Kokius tiksliai duomenis renkame?

Renkame Jūsų vardą, pavardę, kontaktinę informaciją bei kitus duomenis, kurie renkami pagal atitinkamo konkurso sąlygas (pvz., nuotraukos)

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

Asmens duomenys saugojami 3 mėnesius po konkurso pabaigos.

_________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.7. Siekdami išnagrinėti Jūsų užklausas, skundus, prašymus (vidaus administravimas)

Kokius tiksliai duomenis renkame?

Renkame Jūsų vardą, pavardę, kontaktinę informaciją (jeigu tokią mums pateikiate), kartu su Jūsų mums siųstomis žinutėmis ir priedais, komunikacijos su Jumis istoriją (įskaitant jos turinį bei gavimo/pateikimo laiką) bei bet kokia kitą informaciją ar dokumentus, kuriuos mums pateikiate

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

Asmens duomenys saugojami 5 metus nuo klausimo nagrinėjimo pabaigos. Asmens duomenys gali būti saugomi ir ilgesnį laikotarpį, jeigu to reikia, kad Bendrovė galėtų apsiginti nuo jai pareikštų reikalavimų, pretenzijų ar ieškinių.

__________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.8. Pokalbių telefonu įrašymas, siekiant užtikrinti telefonu teikiamų paslaugų ir informavimo kokybę, darbuotojų ir interesantų teisių bei jų teisėtų interesų apsaugą, gynimą, įrodymų surinkimą, skundų nagrinėjimą

Kokius tiksliai duomenis renkame?

Renkami pokalbių garso duomenys, konsultuojančio asmens vardas, interesanto telefono ryšio numeris, pokalbio data bei pradžios ir pabaigos laikas

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų faktinį sutikimą (kai nusprendžiate tęsti pokalbį) (BDAR 6 str. 1(a)

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

Asmens duomenys saugojami 6 mėnesius, po kurių yra automatiškai ištrinami, išskyrus atvejus, kai yra būtinybė duomenis saugoti ilgiau, siekiant tolimesnio tvarkymo tikslų, pavyzdžiui, ištirti incidentą ar apginti teisinius reikalavimus.

__________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.9. Siekdami administruoti savo socialinius tinklus

Kokius tiksliai duomenis renkame?

Renkame jūsų vardą, pavardę, kontaktinę informaciją (jeigu tokią mums pateikiate), jūsų paliktus komentarus po mūsų įrašais, mūsų įrašų pasidalinimus, paspaudimų „patinka“, „sekti“ ir kitų jūsų reakcijų duomenis (įskaitant informaciją apie tai, kada pradėjote sekti ar pamėgote NoriuNoriuNoriu socialinio tinklo paskyrą), jūsų nuotrauką, jūsų mums siųstas žinutes su priedais, komunikacijos su mumis istoriją (įskaitant žinučių turinį bei jų gavimo/pateikimo laiką), jūsų paliktus atsiliepimus bei NoriuNoriuNoriu įvertinimus.

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

10 metų.

__________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.10. Siekdami tobulinti savo svetainę, užtikrinti jos veikimą, padidinti jos saugumą ir pritaikyti jos turinį bei formą vartotojų poreikiams

Kokius tiksliai duomenis renkame?

  • Jums lankantis NoriuNoriuNoriu svetainėje, mes automatiškai renkame šiuos jūsų duomenis:
  • IP adresas, operacinė sistema, naudotojo ID ir kitą informaciją apie jūsų veiklą mūsų ir kitose svetainėje. Šią informaciją renkame ir saugome kaip žurnalinių įrašų dalį arba naudojant slapukus. Plačiau apie slapukų naudojimą skaitykite šios Privatumo politikos 7 dalyje „Slapukai“

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Slapukų pagalba gaunami asmens duomenys tvarkomi mūsų teisinio intereso pagrindu (BDAR 6 str. 1(f))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

Plačiau apie saugojimo laikotarpius skaitykite šios Privatumo politikos 7 dalyje „Slapukai“.

__________________________________________

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

2.11. Projekto „Profesionalūs poilsiautojai“ organizavimo tikslu

Kokius tiksliai duomenis renkame?

  • Projekto „Profesionalūs poilsiautojai“ dalyviai savo asmens duomenis mums teikia tiesiogiai, siekdami dalyvauti projekto atrankos etapuose mūsų Bendrovės nustatytomis sąlygomis ir tvarka. Šiuo tikslu mes renkame šiuos asmens duomenis:
  1. Vardą, pavardę

  2. Telefono ryšio numerį

  3. El. pašto adresą

  4. Miestą

  5. Amžių

  6. Dalyvio antrosios pusės vardą, pavardę bei amžių

  7. Dalyvio bei jo antrosios pusės atvaizdą (3 nuotraukos)

  • Projekto „Profesionalūs poilsiautojai“ nugalėtojai dalyvaudami projekte taip pat dalyvaus fotosesijoje ir interviu su žurnalistais apie jų įspūdžius. Fotosesijos ir interviu metu gautos nuotraukos bei nugalėtojų interviu yra mūsų Bendrovės nuosavybė, už kurią nugalėtojų porai bus mokamas atlyginimas. 
  • Projektas „Profesionalūs poilsiautojai“ tęsis 2019-2020 m. Šiuo laikotarpiu mūsų Bendrovė planuoja atrinkti 10 projekto nugalėtojų, su kuriais bus sudaromos atskiros bendradarbiavimo sutartys. Pasibaigus bendradarbiavimui su pirmąja nugalėtojų pora, mūsų Bendrovė organizuos antros nugalėtojų poros atranką, kurioje dalyvauti bus kviečiami ir pirmoje atrankoje dalyvavę asmenys. Su šiais asmenimis mūsų Bendrovė susisieks asmeniškai, prašydama patvirtinti jų norą dalyvauti projekto atrankoje.

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis?

Turėdami Jūsų aktyviais veiksmais išreikštą sutikimą (BDAR 6 str. 1(a))

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

  • Jeigu projekto dalyviai patvirtins savo norą tęsti dalyvavimą projekto atrankose, jų asmens duomenys bus saugomi iki atitinkamo projekto „Profesionalūs poilsiautojai“ etapo pabaigos. Asmenų, kurie nesutinka toliau dalyvauti projekto atrankose, asmens duomenys bus sunaikinami nedelsiant.
  • Bendras asmens duomenų saugojimo terminas negali būti ilgesnis, nei 1 metai nuo projekto pradžios. 
  •  Projekto nugalėtojų asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau kaip 5 metus, išskyrus fotosesijos ir interviu metu sukurtus intelektinės nuosavybės produktus, kurie archyvavimo tikslais bus saugomi įstatymų nustatyta tvarka.

3. KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS EEE RIBOSE IR UŽ RIBŲ?

Jūsų asmens duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, Jūsų duomenys gali būti perduodami:

EEE teritorijoje:

  • Įmonių grupės Emoti Group, kuriai priklauso UAB „NoriuNoriuNoriu“, įmonėms (UAB Disrupta, UAB Laisvalaikio dovanos, Elämyslahjat OY, OÜ KINGITUS.EE, SIA "Dāvanu Serviss", Wyjątkowy Prezent Sp z o.o.);
  • Mūsų partneriams, teikiantiems Jūsų užsisakytas paslaugas ar prekes (dovanas) ar kitas su Jūsų užsakytomis paslaugomis/ prekėmis susijusias paslaugas;
  • Skrydžių paslaugas teikiančioms bendrovėms;
  • Kitiems kelionių organizatoriams, kurių paslaugas įsigyjate per mus;
  • Apgyvendinimo paslaugas teikiančioms bendrovėms;
  • Finansines paslaugas teikiančioms įmonėms, jeigu su jomis sudarote paslaugų įsigijimo išsimokėtinai sutartis (pvz., General Financing);
  • Jūsų pasirinktam mokėjimo operacijų tvarkytojui (pvz., Paysera, Paypal, Swedbank, SEB bankas bei kiti);
  • Rinkodaros ir komunikacijos paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • GetResponse S.A (naujienlaiškių siuntimo platforma). Susipažinkite su jų privatumo politika čia;

  • Pokalbių įrašymo įrangos paslaugas teikiančiai įmonei;      

  • Prekių pristatymui pasitelkiamos įvairios siuntų pristatymo paslaugas teikiančioms įmonėms. Šiuo metu bendradarbiaujame su šiomis įmonėmis:      

- DPD Lietuva. Susipažinkite su jų privatumo politika čia.

- Omniva. Susipažinkite su jų privatumo politika čia.

- ZityCity. Susipažinkite su jų privatumo politika čia.

- Lietuvos paštas. Susipažinkite su jų privatumo politika čia.

  • Mūsų partneriams, teikiantiems informacinių technologijų, IT infrastruktūros priežiūros, serverių nuomos, serverių priežiūros, elektroninių ryšių, svetainės administravimo, apskaitos, audito, reklamos, teisines ir kitas paslaugas;
  • Valstybės įstaigoms ir institucijoms, teisėsaugos institucijoms, kitiems asmenims, vykdantiems įstatymų pavestas funkcijas, pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.
  • Skolų išieškojimo įmonėms, kurioms perleidžiami reikalavimai į įsiskolinimą.

Už EEE teritorijos ribų:

  • Facebook, Inc. (JAV). Facebook nebesiremia „Privacy Shield“ duomenų perdavimo į JAV mechanizmu, bet ir dalyvauja šioje programoje. Asmens duomenų perdavimui už EEE ribų Facebook naudoja Europos Sąjungos komisijos patvirtintas standartines sutarčių sąlygas (angl. Standard Contractual Clauses arba SCC);
  • Google LLC (JAV). Naudojamas Google Drive sprendimas. Google nebesiremia „Privacy Shield“ duomenų perdavimo į JAV mechanizmu, bet ir dalyvauja šioje programoje. Asmens duomenų perdavimui už EEE ribų Google naudoja Europos Sąjungos komisijos patvirtintas standartines sutarčių sąlygas (angl. Standard Contractual Clauses arba SCC);
  • LinkedIn Corporation (JAV). LinkedIn nebesiremia „Privacy Shield“ duomenų perdavimo į JAV mechanizmu, bet ir dalyvauja šioje programoje. Asmens duomenų perdavimui už EEE ribų LinkedIn naudoja Europos Sąjungos komisijos patvirtintas standartines sutarčių sąlygas (angl. Standard Contractual Clauses arba SCC).
Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek Jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

4. KĄ DAROME, KAD APSAUGOTUME JŪSŲ DUOMENIS?

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai, saugiai ir  yra saugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Įdiegėme fizines ir technines priemones, kad apsaugotume visą informaciją, kurią renkame mūsų paslaugų teikimo tikslais, nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.

Primename, kad nors ir imamės tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Informuojame, kad Jūs taip pat galite ir turite saugoti savo asmens duomenis, neatskleisdami savo asmeninės informacijos, slaptažodžių, nepalikdami įjungtų paskyrų.

5. JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš Jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

  • Žinoti (būti informuotu) apie savo asmens duomenų tvarkymą (BDAR 12–14 straipsniai);
  • Susipažinti su tvarkomais savo asmens duomenimis (BDAR 15 straipsnis); 
  • Reikalauti ištaisyti netikslius su Jumis susijusius asmens duomenis (BDAR 16 straipsnis);
  • Reikalauti ištrinti su Jumis susijusius asmens duomenis („teisė būti pamirštam“) (BDAR 17 straipsnis). 

Dėmesio! Teisę būti pamirštam turite tik jeigu tai galima pagrįsti viena iš šių priežasčių: 

  • asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; 
  • Jūs atšaukiate sutikimą tvarkyti asmens duomenis, kuriuo grindžiamas duomenų tvarkymas, ir nėra jokio kito pagrindo tvarkyti duomenis; 
  • Jūs nesutinkate su duomenų tvarkymu pagal BDAR 21 straipsnio 1 dalį ir nėra viršesnių teisėtų priežasčių tvarkyti duomenis. 
  • Apriboti duomenų tvarkymą (BDAR 18 straipsnis):

Dėmesio! Teisę apriboti Jūsų duomenų tvarkymą turite tik tuomet, kai:

  • asmens duomenys yra netikslūs; 
  • asmens duomenų tvarkymas yra neteisėtas, tačiau Jūs nesutinkate, kad duomenys būtų ištrinti;
  • duomenų valdytojui nebereikia asmens duomenų savo tikslui įgyvendinti, tačiau jų reikia Jums siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus; 
  • Jūs prieštaraujate duomenų tvarkymui pagal BDAR 21 straipsnio 1 dalį, jei duomenų valdytojo teisėtos priežastys nėra viršesnės už Jūsų priežastis. 
  • Perkelti savo asmens duomenis, kai duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu arba sutartimi ir duomenys tvarkomi automatizuotomis priemonėmis (BDAR 20 straipsnis); 
  • Nesutikti su asmens duomenų tvarkymu dėl su Jūsų konkrečiu atveju susijusių priežasčių, kai duomenys tvarkomi siekiant teisėtų duomenų valdytojo arba trečiosios šalies interesų, išskyrus atvejus, kai duomenų valdytojas įrodo, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus, teises ir laisves, arba, siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus (BDAR 21 straipsnis).

Jeigu manote, kad UAB „NoriuNoriuNoriu“ neteisėtai tvarko Jūsų asmens duomenis arba neįgyvendina Jūsų teisių,  turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (L. Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. p. [email protected]).

Jei nebenorite, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, parašykite mums el. paštu [email protected] arba skambinti telefonu +370 630 07111.

Gavę tokį prašymą ar nurodymą, mes ne vėliau kaip per 1 (vieną) mėnesį nuo kreipimosi dienos, pateiksime atsakymą bei atliksime prašyme nurodytus veiksmus arba informuosime kodėl  atsisakome juos atlikti. Prireikus nurodytas laikotarpis gali būti pratęstas dar dviem mėnesiais, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą ir skaičių. Tokiu atveju, per vieną mėnesį nuo prašymo gavimo dienos Mes informuosime Jus apie tokį pratęsimą, ir jo priežastis.

6. TREČIŲJŲ ŠALIŲ PRODUKTAI MŪSŲ SVETAINĖSE IR SLAPUKAI

Šioje Interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už šių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamas duomenų saugumo priemones. Tad jei paspaudę nuorodą iš Mūsų Interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politikomis.

7. SLAPUKAI

Šioje Interneto svetainėje yra naudojami griežtai privalomi, rinkodaros ir statistikos (analitikos) slapukai (angliškai žinomi kaip „cookies“), kurie padeda patraukliai atvaizduoti mūsų svetainę, užtikrinti jos funkcionalumą ir patogią navigaciją. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia slapukai, galite rasti interneto svetainėje www.cookiecentral.com.

Su slapukais susijusi informacija nenaudojama Jums asmeniškai identifikuoti, o surinktus duomenis mes kontroliuojame. Mes nesusiejame lankytojo IP adreso ir elektroninio pašto adreso su duomenimis, kurie leidžia identifikuoti lankytoją. Tai reiškia, kad kiekvieno lankytojo apsilankymo sesija bus užregistruota, tačiau mūsų Interneto svetainės lankytojas liks anonimiškas.

NoriuNoriuNoriu interneto svetainėje naudojamų slapukų aprašymai

Slapuko  pavadinimas

Slapuko  kategorija

 Slapuko aprašymas

Slapuko  galiojimo laikas

_fbp

Rinkodaros

Facebook rinkodaros slapukai, kuris leidžia rodyti reklamas svetainės lankytojams pagal tai, kuriuose puslapiuose jie lankėsi ir kokius produktus pirko.

Daugiau informacijos apie Facebook slapukus: https://www.facebook.com/policies/cookies/

90 dienų

fr

Rinkodaros

90 dienų

ads/ga-audiences

Rinkodaros

„Google“ slapukas, renkantis informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje

Iki sesijos pabaigos

tr

Rinkodaros

Renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pasiūlymams optimizuoti bei pateikti Facebook tinkle

Iki sesijos pabaigos

_gcl_au

Rinkodaros

Naudojama „Google AdSense“. Skirta eksperimentuoti su reklamos efektyvumu svetainėse, kuriose naudojamos jų paslaugos

3 mėnesiai

collect

Statistikos

Optimizuoja skelbimų rodymą pagal naudotojo judesius ir įvairius skelbimų teikėjų pasiūlymus rodant naudotojų skelbimus

Iki sesijos pabaigos

_ga

Statistikos

„Google Analytics“ slapukai naudojami išskirtinai tam, kad galėtume įvertinti Jūsų naudojimosi svetaine įpročius. Šie slapukai naudojami informacijai rinkti ir ataskaitai apie svetainės naudojimo statistiką sistemoje „Google“ pateikti, asmeniškai neidentifikuojant atskirų lankytojų.

Daugiau informacijos apie šiuos slapukus: http://www.google.com/policies/privacy/partners/

2 metai

_gat

Statistikos

24 valandos

_gid

Statistikos

24 valandos

SUSISIEKITE SU MUMIS

Jei dėl šioje Privatumo politikoje pateiktos informacijos Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis bet kuriuo Jums patogiu būdu:

Paštu: UAB „NoriuNoriuNoriu“, Žygio g. 97A, Vilnius LT-08236

Telefonu: +370 630 07111

El. paštu: [email protected]

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu nesutinkate su šių slapukų naudojimu, pakeiskite savo interneto naršyklės nustatymus taip, kad visi slapukai būtų atmetami ir ištrinkite įrašytus slapukus.
Supratau